Over ons

Telecomfort is gespecialiseerd in telecom- en beveiligingsoplossingen voor bedrijven. We zijn een klein bedrijf, maar groot in flexibiliteit en servicegerichtheid. Wij richten ons op het vinden van de beste duurzame oplossing voor u als klant in zowel technisch als financieel opzicht.

Het is in uw voordeel dat ons bedrijf klein is. De kosten blijven namelijk laag en we zijn gemakkelijk te bereiken. Eventuele problemen worden daardoor snel opgelost. En door goede samenwerkingen met andere installateurs zijn we in staat grote klussen te klaren.

Telecomfort is in 2005 opgericht door Peter Hulshof. Met jaren ervaring is hij dit bedrijf begonnen. Nog altijd is hij gepassioneerd en volgt hij regelmatig cursussen om zijn kennis van de nieuwste technieken op peil te houden. Door jarenlange ervaring heeft hij eveneens veel kennis van oudere technieken. Een combinatie die in de praktijk vaak reuze handig blijkt te zijn.

Bereikbaarheid

Telecomfort is voor haar klanten altijd 24 uur per dag bereikbaar. Voor deze service brengen we onze klanten geen extra kosten in rekening.