Telecommunicatie

Telecomfort is gespecialiseerd in bedrijfs- en telecommunicatie en alles wat daar aan verwant is. Wij bieden oplossingen voor kleine tot grote bedrijven.

Occasion systemen

Indien op voorraad leveren wij ook goede occasion telefoonsystemen en/of telefoontoestellen. Als u deze door ons laat plaatsen, bieden wij op het occasionmateriaal een garantie van maar liefst een jaar! Kijk verder op de website voor onze huidige voorraad.

Huur(koop)

Ook voor het huren of huurkopen van een systeem bent u bij ons aan het juiste adres. Bij een passend advies kunnen de mogelijkheden hiervan worden bekeken en besproken.

Bezint eer ge begint

Deze uitspraak blijkt maar al te vaak te gelden voor telecomoplossingen. De “aantrekkelijke” aanbiedingen van de telecomproviders blijken voor ondernemers maar moeilijk te weerstaan. Niet zelden levert dat daarna veel ellende op, omdat toch alles niet zo goed lijkt te werken als gedacht.

Door de vele mogelijkheden blijkt telecom binnen bedrijven “een vak apart”. Voor het vinden van de beste oplossing moeten veel aspecten in ogenschouw worden genomen. Standaardoplossingen bestaan niet op dit vlak.

Tot uw dienst

Voor een goede, passende en onafhankelijke oplossing denken we graag met u mee. Neem daarvoor – geheel vrijblijvend – contact met ons op. We horen graag van u!